Pledge It

Marathon Challenge

Proceeds are being collected by Åsa Lindberg

Completed

Based on 210 kilometers, each worth $3.97

Ended
8 pledgers

Share this campaign

Marathon Challenge

Doktor Åsa Lindberg, en orädd uthållighetsutövare som genomfört Ironman och som nyligen har fått en liten son på fyra månader. Hon har många års erfarenhet av hjälp för civilkurage, utsatta kvinnor och arbete för att hjälpa barn i skilsmässokonflikter har som mål att samla in 10,000 kr för att hjälpa utsatta individer framför allt med tidig insats.

Marathon Challenge är en fantastisk fysisk utmaning att utföra så många Marathon som möjligt under fem månaders tid. En utmaning som kräver det yttersta då Åsa Lindberg nyligen har fått en liten pojke på fyra månader och i Juli 1 2017 var med om en allvarlig cykelolycka som ledde till långvarig hjärnskakning och armbågsfraktur. ”Jag sade till mig själv att om jag försöker blir det för detta ändamål, jag är med 15 kg plus i vikt inte ännu i form för detta”. Men för detta ändamål kan jag göra mitt yttersta, gå, krypa - allt för att belysa denna viktiga fråga. Vid min sida kommer jag att ha min make till stöd och hjälp, om jag behöver bryta, eftersom min envishet och mitt engagemang ibland tar överhanden.

Genom att pantsätta en donation mot varje kilometer som Åsa uppnår kommer du att hjälpa till att stödja PappaBarn, en ideell organisation som driver frågan om Barns Rätt till Båda sina Föräldrar.

Varje år berörs nästan 60 000 barn av föräldrars separation. Alldeles för många barn får inte möjligheten att växa upp med en nära och god relation med den ena föräldern, vilket kan få olyckliga konsekvenser för ett barn.

Separationer och skilsmässor skapar idag sådana situationer, där vårdnadstvister blir mer och mer vanliga. Vi vill inte ta något ifrån den ena föräldern, utan bara ge barnen den fulla rätt de har, att få växa upp och skapa relation till båda föräldrarna.

PappaBarn finns till för alla, mammor, pappor, farmor, farfar, mormor, morfar, syskon, ny partner och alla andra som anser att barn har rätt till båda sina föräldrar och deras familjenätverk.

Vi arbetar för barns rätt till båda sina föräldrar

  • Barns bästa i skilda världar

www.pappabarn.se https://www.facebook.com/PappaBarn.se/

Schedule

DateNamekilometersEarned
10/20Växjö Marathon42$167
11/11Athens Original Marathon42$167
11/17JAMJO MARATHON42$167
1/4Tiberias Israel Marathon42$167
2/17Maratona di San Valentino42$167

Fundraiser Leaderboard

Copyright ©2021 Pledge Platform Inc (Patent Pending)Terms of ServicePrivacy Policy